0
Je winkelwagen

Op zoek naar een houtkachel die de perfecte mix biedt tussen een strak design en vertrouwde speksteenwarmte? Zoek niet verder, want de Altech houtkachel Max W Depot is precies wat je nodig hebt!

De Max W Depot heeft een stalen frame en verdiepte speksteen, waardoor het het strakste design heeft van alle speksteenkachels. Deze kachel is een ware blikvanger in elke ruimte!

Met een vermogen van 3 tot 8,5 kW is de Max W Depot geschikt voor zowel kleinere als grotere ruimtes. Geniet van de heerlijke infraroodwarmte die je huis op een comfortabele manier verwarmt.

En het wordt nog beter! Dankzij het brede raam van de Max W Depot heb je een prachtig zicht op het vlammenspel. De dansende vlammen zorgen voor een gezellige en warme sfeer in je huis.

Gebruiksgemak staat bij Altech hoog in het vaandel. De Max W Depot is eenvoudig te bedienen met de geïntegreerde deurgreep en luchthendel, die je kunt bedienen met de meegeleverde sleutel.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze kachel ook een houtdepot. Je kunt gemakkelijk je hout opbergen in het depot, waardoor je altijd een opgeruimde en georganiseerde kachel hebt.

Kortom, de Altech houtkachel Max W Depot is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele kachel voor jouw huis. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en geniet van de warmte en gezelligheid die de Max W Depot te bieden heeft!