0
Je winkelwagen

De JAcobus 12 kookkachel is een unieke combinatie van warmte en koken op houtvuur. Met drie kookpitten aan de achterzijde is deze kachel perfect voor in de woonkeuken, serre of veranda. Naast het verwarmen van uw ruimte, kunt u nu ook heerlijk koken op het vuur.

Deze krachtige kachel heeft een vermogen dat u kunt variëren tussen de 7 en 12kW. Hierdoor is de JAcobus 12 kookkachel geschikt om zowel kleine als grote ruimtes moeiteloos te verwarmen. Met gemak kunt u een ruimte met een inhoud van ongeveer 250m3 aangenaam verwarmen.

De JAcobus haarden zijn niet voor niets erg geliefd. Ze hebben het hoogste rendement in de categorie houthaarden, dankzij voorverwarmde toegevoerde lucht en een reflecterende laag op de ruit, die ervoor zorgt dat de warmte optimaal in de kachel blijft.

Met de JAcobus 12 kookkachel haalt u de perfecte sfeermaker en kookgelegenheid in huis. Geniet van een heerlijke warmte in uw woning, terwijl u uw favoriete gerechten bereidt op het houtvuur. Ervaar het gemak en de charme van het koken met een kookkachel.

Deze kachel is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan uw interieur. Met zijn robuuste ontwerp en strakke lijnen geeft de JAcobus 12 kookkachel een moderne uitstraling aan uw leefruimte.

Kies voor de JAcobus 12 kookkachel en ontdek waarom deze kachel zo gewaardeerd wordt door tevreden klanten. Ervaar het gemak van koken en verwarmen op houtvuur en geniet van een warme en gezellige sfeer in uw woning. Wacht niet langer en haal de veelzijdige JAcobus 12 kookkachel in huis. Vertrouw op de kwaliteit en duurzaamheid van JAcobus haarden en ervaar het ultieme comfort in uw eigen huis.

Merk

JAcobus

Model

12 kookkachel

Serie

12 serie

Brandstof

Hout

Vuurzicht

Voorkant

Type kachel

Vrijstaand

Wel of geen afvoer

Afvoer

Materiaal

Plaatstaal

Kleur

Antraciet

Gewicht

160 kg

Breedte haard

69 cm

Hoogte haard

87 cm

Diepte haard

35 cm

Draaibaar

Nee, de kachel is niet draaibaar

Bediening

Handbediening

Nominaal vermogen

12 kW

Minimaal vermogen

8 kW

Maximaal vermogen

14 kW

Rendement

87%

Bovenaansluiting

Ja

Achteraansluiting

Ja

Externe luchttoevoer

Ja, met externe luchttoevoer

Energielabel

A